Närhälsan Öjersjö vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Närhälsan satsar stort på digifysiska arbetssätt för att möta framtidens behov. I Öjersjö öppnar vi en digifysisk vårdcentral som kommer att arbeta fullt ut med digitala verktyg. Vi söker dig med ett stort intresse för att arbeta tillsammans för att möta framtidens vård. Nu tar vi nästa steg och utvecklar våra digifysiska mottagningar!

Om oss

Närhälsan Öjersjö vårdcentral öppnar verksamheten under december 2023 i helt nya lokaler. Närhälsan Öjersjö vårdcentral ligger i ett helt nytt bostadsområde, Gökegård i Öjersjö, en attraktiv naturnära kommundel i Partille. Vi erbjuder e-tjänster såsom videobesök, självincheckning, egenmonitorering, iKBT, 1177 samt en chattfunktion och triagering via nätet som är under vidareutveckling. Inledningsvis startar vårdcentralen med en mindre personalgrupp som kommer att utökas successivt. Personalgruppen blir navet som tillsammans med verksamhetschefen driver utvecklingen av den nya vårdcentralen.

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi söker tre sjuksköterskor/distriktssköterskor som vill vara med och utveckla framtidens digifysiska vård. Vi erbjuder digital vård när det går och fysisk vård när det behövs. Kombinationen av digitala och fysiska arbetssätt är utifrån patientens behov och professionens medicinska bedömning. Vi erbjuder flexibla arbetslösningar såsom möjligheten att arbeta viss del på distans.

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Du arbetar även på vårt labratorium med provtagning och analysarbete. Utbildning erbjuds vid behov. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. En av tjänsterna avser uppdraget som vårdsamordnare för psykisk ohälsa, mer info: Funktionen - Vårdgivarwebben Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som sjuksköterska på vårdcentral: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-sjukskoterska/

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning och intresse för astma/KOL, diabetes eller vårdsamordnare psykisk ohälsa. Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård. För att trivas i rollen är det viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i digitala system och rör dig smidigt mellan digitalt och fysiskt utifrån patientens medicinska behov. Du lockas av att ta dig an nya utmaningar och arbeta i en ständigt utvecklande miljö.

Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 231101
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Öjersjö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2546
Kontakt
  • Csaba Banhegyi, Vårdcentralchef, 070-2452550
  • Tannaz Kamali Darabzadeh, Enhetschef, 0722-013829
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Wróć do ofert pracy