Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Handkirurgmottagning Mölndal

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Vill du arbeta med en bred patientgrupp i en specialiserad verksamhet? Missa då inte möjligheten att söka till oss på Handkirurgimottagningen – vi kan vara din nya arbetsplats!

Inom Handkirurgin behandlas patienter som besväras av olika sjukdomstillstånd i händerna. Patienterna du möter är i alla åldrar, vi opererar allt från små barn med medfödda missbildningar till äldre personer med felställningar i handen. Vi har regionsansvar för Västra Götaland men behandlar även patienter från andra regioner i Sverige.

Vår verksamhet befinner sig sedan ett  två år tillbaka på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Mölndal. Här arbetar vi med ständiga förbättringar och optimering av våra interna och externa patientflöden. Inför hösten planerar vi utveckla våra arbetssätt och arbetsformer. Vi behöver därför stärka upp vårt team med ny kollega.

Varför ska du välja oss?

Vår verksamhet präglas av engagemang, delaktighet och utveckling - något vi är stolta över. Vi värnar om en arbetsmiljö där man känner trygghet, gemenskap och arbetsglädje. Det ska vara roligt att gå till jobbet! Tillsammans skapar vi inspiration för att möta framtidens vårdmiljö. Vi ser gärna att du bidrar med din kunskap för att vara med och driva vår verksamhet framåt mot våra mål. Du blir en viktig del i vårt kompetenta team runt patienten.

Du som börjar hos oss får ett varierande arbete.

Här växlar du mellan att assistera på mottagningsoperation, att stötta i vår akutverksamhet eller att arbeta tillsammans med läkarna på deras mottagning. På sikt kommer du också att ha självständiga omvårdnadsmottagningar. Oavsett erfarenhet så kommer vi att stötta dig så att du kommer in i arbetet på ett tryggt och säkert sätt.

Våra arbetstider är dagtid, måndag till fredag.

Vår målsättning är att arbeta utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Patienten ska känna sig trygg och delaktig i vården hos oss. Tillsammans gör vi skillnad!

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska, gärna med specialistutbildning i eller erfarenhet av ortopedi, kirurgi, operationssjukvård eller barn och ungdom. Du ska gilla att arbeta med förbättringar, verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete. Har du intresse eller erfarenhet av forskning så är det meriterande. Du ska ha ett patientcentrerat arbetssätt och vara lösningsorienterad.

Det är viktigt att du har förmåga att kunna kommunicera, samarbeta och skapa goda relationer i teamet. Ett gott bemötande till patienter och närstående är en självklarhet. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskollegor och samarbetspartners. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du vara med och utveckla vår mottagning, lära dig en spännande specialitet och utvecklas i din yrkesroll så ska du söka till oss! Ansök idag och berätta vad du kan bidra med!

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2468
Kontakt
  • Lena Hansson, Vårdenhetschef, 0700206142
Facklig företrädare
  • Carina Strand Boman, 073074097021
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb