Närhälsan Bollebygd vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

På Närhälsan Bollebygd vårdcentral är vi cirka 25 engagerade medarbetare som arbetar tillsammans med en fin teamanda. Det är en stabil vårdcentral med gott rykte och vi arbetar ständigt för att utveckla vår verksamhet. Vi har cirka 8000 listade personer hos oss.

Bollebygd är den lilla kommunen med cirka 10 000 invånare och ligger 4 mil från Göteborg och 2,5 mil från Borås i en naturskön och vacker miljö. Det finns bra pendelväg från både Göteborg och Borås med snabbuss eller tåg. Vårdcentralen är belägen mitt i centrum nära resecentrum och vi har även goda parkeringsmöjligheter.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Detta vikariat ger dig möjlighet att prova på ett arbete inom Närhälsan och få god kompetens i provtagning samt andra undersökningar.

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen är varierande där patienten står i fokus. Arbetet består  främst av självständigt arbete i laboratoriet med provtagning och kontroller, men även av att assistera läkare vid sårskador och enklare operationer samt utföra vanligt förekommande undersökningar, så som blodtrycksmätning och EKG-undersökning. 

Du kommer arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Iordningställande av undersökningsrum men också skölj och förråd ingår i det dagliga arbetet. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. 

Om dig

Du har dokumenterad utbildning till undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral samt venös provtagning. 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Tjänsten avser ett vikariat på 5 månader med möjlighet till förlängning alternativt timanställning. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Bollebygd
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2449
Kontakt
  • Agneta Andersson, 0705543785
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb