Södra Älvsborgs Sjukhus, VO anestesi, operation och intensivvård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker dig som är intresserad av ett självständigt och omväxlande arbete som medicinsk sekreterare till operationsavdelning 1. Du arbetar med verksamhetens administration kopplat till patientvård men även administrativ service till enheten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

  • Medicinsk dokumentation 
  • Sjukdomsklassifikation, diagnos- och KVÅ-registreringar 
  • Kvalitets- och uppföljningsregister 
  • Utveckling- och förändringsarbete 
  • Administrativt stöd åt vårdenhetschef samt övrig personal på enheten 
  • Posthantering 
  • Mötesadministration  

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och utvecklande arbete med gott stöd av kollegor. Vi är en klinik som arbetar med förbättringsarbete där du också förväntas vara delaktig.

Tjänsten är ett vikariat för perioden 2023-05-01 till 2024-08-31.

Om oss
VO anestesi, operation och intensivvård bedriver akut och planerad verksamhet i Borås. Området har cirka 300 medarbetare och omfattar en intensivvårdsavdelning, operationsavdelningar, postoperativ avdelning och en smärtenhet.

Operation 1 i Borås är en modern och välutrustad avdelning med elva operationssalar. Vi har operationsverksamhet inom specialiteterna kirurgi, urologi, gynekologi, ortopedi samt öron- näsa-hals. På avdelningen arbetar cirka 100 personer.

Din profil
Vi söker dig som har YH- utbildning som medicinsk sekreterare eller motsvarande högskoleutbildning och är intresserad av ett omväxlande arbete där du får och vill vara med och utveckla verksamheten. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska men meriterande om du har kunskap i SÄS patientadministrativa system Melior och Elvis.

Som person är du serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är flexibel. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Bifoga ditt utbildningsbevis med ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2424
Kontakt
  • Minna Åkesson, vårdenhetschef, 033-6163067
Facklig företrädare
  • Malin Stormvall, Vision, 033-6163068
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb