Södra Älvsborgs Sjukhus, VO hud, infektion, vårdhygien och ögon

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Nu söker vi dig som är intresserad av ett självständigt och omväxlande arbete som medicinsk sekreterare på hud, infektion och ögon med huvudsaklig placering på infektion (mottagning/avdelning). I denna roll skall du arbeta gränsöverskridande och kunna hantera flera områden inom vårt verksamhetsområde. I din roll som medicinsk sekreterare arbetar du med att organisera och skapa struktur utifrån verksamhetens behov. Du som medicinsk sekreterare samarbetar med många kollegor på respektive mottagningen/avdelning och har en nyckelfunktion gällande administration. Hos oss är det viktigt att arbeta med en helhetssyn för att säkerställa patientens vårdförlopp.

I huvudarbetsuppgifterna ingår

  • att arbeta med dokumentation i form av journaler, brev/intyg och bevakning av provsvar
  • att arbeta med sjukdomsklassifikation att hantera inkommande telefonsamtal
  • att till viss del hantera tidbokning
  • att vara administrativt stöd till vårdpersonal vid exempelvis dokument­hantering, IT-stöd och kvalitetsregister
  • att fungera som stöd till vårdenhetschef genom att exempelvis föra minnesanteckningar, uppdatera och upprätta riktlinjer och rutiner
  • att vara flexibel och kunna hantera flera av våra områden inom vårt verksamhetsområde.

Vi erbjuder dig
Ett omväxlande, roligt och utmanande arbete tillsammans med kompetenta medarbetare. Kompetensutveckling och utbildningar utifrån dina och verksamhetens behov. En trygg och säker introduktion/bredvidgång.

Om oss
Verksamhetsområdet innefattar hud, infektion, SÄS vårdhotell och ögon. På Infektionsmottagningen och avdelningen arbetar idag 5 sekreterare. Där är det viktigt att kunna flera arbetsområden för att täcka behovet. Hudmottagningen och ögonmottagningen är SÄS två största mottagningar med stora patientflöden, remisshantering, bokning och diktat.

Din profil
Vi söker dig som har YH- utbildning som medicinsk sekreterare eller motsvarande högskoleutbildning och är intresserad av ett omväxlande arbete där du får och vill vara med och utveckla verksamheten. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska och meriterande om du har kunskap i SÄS patientadministrativa system Melior och Elvis. Som person är du serviceinriktad, flexibel och har god kommunikationsförmåga. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat och noggrant. Vidare är du van och har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande med kunskap inom infektion, hud och ögon.

Bifoga gärna utbildningsbevis och välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2379
Kontakt
  • Margareta Wass, vårdenhetschef, 033-6163640,margareta.wass@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, Vision, 033-6162032
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb