Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akut- och olycksfallsmottagning

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Akutmottagningen Sahlgrenska är en intensiv och spännande arbetsplats med 58 000 patientbesök per år. Akutmottagningen ligger under verksamhetsområde Akutmedicin och Geriatrik. Vi tar emot ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomstillstånd och symtom. Vi har också ett regionalt traumavårdsuppdrag. På Akutmottagningen arbetar ungefär 130 medarbetare.

Vi arbetar ständigt och långsiktigt med att förbättra arbetssätt och processer för att ge våra patienter god och säker vård och samtidigt skapa en bra arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och har en tydlig kompetensstege för det.

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska med minst ett års erfarenhet. Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta tätt ihop med andra yrkeskategorier, vilket ställer höga krav på samarbete. Arbetstempot är högt och du behöver kunna ta initiativ, vara självgående och kunna prioritera mellan arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är lyhörd och professionell mot patienter och anhöriga, men även mot kolleger då det tidvis kan vara högt tryck med många vårdsökande samtidigt.

På vår enhet ställs vi ofta inför intensiva händelser som ställer stora krav på dig som undersköterska. Vi behöver dig som är stabil och har god självkännedom om hur du reagerar i och hanterar pressade situationer. Hos oss har vi en bra sammanhållning och ställer upp för varandra, vilket gör det viktigt för oss att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2330
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Frey Rikter Svendsen , 0313429680
Facklig företrädare
  • Kommunal, Isabelle Yalcintas , 0705087804
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-05-19

Tillbaka till lediga jobb