Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologi, Strålbehandling, Område 5

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Ta chansen att utbilda dig inom strålbehandling på betald arbetstid!

Strålbehandling är ett spännande område med hög patientnytta där kombinationen av omvårdnad och högteknologiskt kunnande är utmanande och utvecklande. 

Vi är en av landets största strålbehandlingsavdelningar med verksamhet på två orter, i Borås och Göteborg. Våra team är tvärprofessionella och följer patienten i strålbehandlingsförloppet, genom korta möten med hög kvalitet. Vi arbetar kontorstid måndag till fredag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Utbildning som utgår från Göteborgs Universitet med start höstterminen 2023. Efter genomgången godkänd utbildning har du strålbehandlingskompetens.

  • Omfattning: 45hp. 
  • Studietakt: Helfart (100%).

Om du blir en av dem som vi satsar på förväntar vi oss att du stannar och utvecklar din kompetens hos oss. Du är med och driver verksamheten framåt under några år.

Geografisk placering för tjänsten är Borås. 

Om dig

Vi söker dig som arbetat minst ett år som sjuksköterska och vill utveckla dig i din yrkesroll genom att kombinera omvårdnad med högteknologiskt kunnande.

Som person är du teknikintresserad, positiv, flexibel, ansvarstagande, och har patientens bästa som ledord. Du är grupporienterad och älskar att arbeta i team. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-28
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2316
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Högström , 076-1137684
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 076-274544
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb