Södra Älvsborgs sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om oss och vår lediga tjänst
På övre gastrosektionen är ett par kollegor på väg i pension inom några år och vi behöver ytterligare en duktig och kompetent specialistläkare, gärna med överläkarerfarenhet. Vi söker en erfaren kirurg med övre gastroprofil som är bakjourskompetent och kan delta i kirurgbakjouren. Du bör ha mycket god vana vid laparoskopi och endoskopier såsom gastroskopi. Kunskap i ERCP är meriterande.

Övre gastro-sektionen har ett primärt utredningsansvar för ÖGI-maligniteter och en stor endoskopisk verksamhet. Vi har på SÄS en modern och välfungerande endoskopienhet. Till sektionen hör också bråck- och gallvägssjukdomar. Du kommer även ha del i ansvaret för handledning av AT och ST läkare.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att påverka ditt arbete och din schemaläggning
  • En trivsam arbetsmiljö med kompetenta och trevliga kollegor
  • Möjligheter till vidareutveckling och fortbildning
  • Möjligheter att utveckla egen spetskompetens

Din profil
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom kirurgi. Du trivs och sätter stort värde i att vara en del av en grupp med hög målsättning. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Att du kontinuerligt underhåller din specialistkunskap och fungerar som en kunskapsresurs för andra ser vi som en självklarhet.

Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2292
Kontakt
  • Magnus Täreby, läkarchef, 033-6161000(vx)
Facklig företrädare
  • Carl von Konow, läkarföreningen, 033-6161000(vx)
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb