Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kvinna och barn

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vi söker en undersköterska som vill arbeta med kvinnosjukvård och ingå i ett team med glada och kompetenta kollegor. Vill du vara med och påverka och göra skillnad för patienten i det dagliga arbetet är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som undersköterska hos oss bidrar du till att ta hand om andra och få människor att må bättre. Undersköterskan har en viktig och självklar roll i teamet och ditt arbete bidrar till en patientsäker vård av god kvalité.

Arbetsuppgifterna på mottagningen är varierande, allt ifrån att assistera läkare och barnmorskor vid gynekologiska undersökningar, provtagning, provtagningshantering. Som undersköterska assisterar du även vid de operationerna som sker på mottagningen. På vår vårdavdelning arbetar du i team med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning.

Mer information om vad tjänsten innebär ges vid intervjutillfället.

Om oss
På den gynekologiska enheten arbetar barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeut och medicinska sekreterare. På vår gynekologiavdelning har vi 8 slutenvårdsplatser, cytostatikamottagning, abortverksamhet och en gynekologisk akutmottagning dit kvinnor med akuta gynekologiska problem kan vända sig kvällar och helger. I samma lokaler finns även antenatalmottagningen för gravida kvinnor. På vår gynekologimottagning, som ligger i anslutning till vårdavdelningen, har vi läkar- och barnmorskemottagning måndag-fredag.

Din profil
Du är utbildad undersköterska med ett stort engagemang och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av gynekologi och/eller slutenvård på sjukhus. Vi ser det som viktigt med god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet!

Välkommen med din ansökan! Bifoga utbildningsbevis med din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2285
Kontakt
  • Teresa Hjelmäng, vårdenhetschef, 033-6161937
Facklig företrädare
  • Nathalie Bertilsson, Kommunal , 033-6161053
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb