Sahlgrenska, Göteborg


Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare skapar förutsättningar för att vård och samhälle fungerar genom att bland annat utföra lokalvård på sjukhusen i Västra Götalandsregionen. Vi söker nu en servicechef som vill arbeta i en verksamhet där kundrelationer, samarbete och utvecklingsarbete står i fokus. Genom ditt ledarskap och engagemang som chef bidrar du till att god service och kvalitet uppnås.

Som servicechef har du övergripande verksamhets-, personal-, budget- och arbetsmiljöansvar och du kommer i det här uppdraget att leda ett 20-tal medarbetare inom lokalvård. Som stöd i ditt chefsuppdrag finns dina kollegor inom ledningsgruppen, HR och ekonomi. Genom ett tydligt ledarskap stödjer, utvecklar och motiverar du dina medarbetare så att ni tillsammans når verksamhetens mål och möter kundens krav. Med ditt ledarskap skapar du en god arbetsmiljö där medarbetarna utvecklas och vill vara delaktiga och kreativa.

Du har ett nära samarbete med dina chefskollegor och ingår i ledningsgruppen där ni tillsammans arbetar för att fortlöpande effektivisera och utveckla verksamheten. Du ger våra medarbetare förutsättningar att växa!

Kompetenser 

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att leda människor, gärna som chef i en serviceorganisation. Du vet vad det innebär att ha fullt personalansvar och har tidigare hanterat allt från medarbetarsamtal till rehab-ärenden. Vi ser även att du har gymnasieutbildning samt är van att arbeta i olika IT-system och har goda kunskaper i MS Office.

Som person är du drivande och ser till att du och dina medarbetare når verksamhetens mål. Du är en person som ofta utmanar och hittar förbättringar i invanda arbetssätt. När du påbörjar någonting ser du till att slutföra uppgiften. Det är självklart för dig att involvera dina medarbetare i förbättringsarbetet och du har förmågan att få både dem och verksamheten att utvecklas.

Vårt erbjudande 

För oss är det viktigt med ett positivt arbetsklimat och vi ser till att ha roligt på jobbet. Vi har en stark gemenskap och en kultur där alla hjälper alla.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får vara med och göra skillnad. Du blir en del i en stor organisation där vi lär av varandra i så väl det dagliga arbetet som genom nätverksträffar och utbildningssatsningar. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR 

Rekryteringsprocessen

Efter sista ansökningsdag kommer vi att kontakta de kandidater som är aktuella för en första intervju. Dessa intervjuer är planerade till 20 och 21 april så gör gärna en liten markering i kalendern nu.

Chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen utgår från regionens fyra chefskriterier; Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap och Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg. Testerna planeras att genomföras den 4 maj.

För frågor som rör tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Henrik Ryhnell. För frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Malin Ermund.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2252
Kontakt
  • Henrik Ryhnell, områdeschef, 072-2046551
  • Malin Ermund, 072-1448259
Facklig företrädare
  • Ledarna: Birger Hedqvist Kumlander, 070-7850012
  • Vision: Ingegerd Hermansson , 073-4445330
  • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb