Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP akutvårdsavdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

BUP Akutavdelning är en 7-dygnsavdelning. Hit kan familjer, barn och ungdomar upp till 18 år som är i kris med akutpsykiatrisk problematik vända sig. Avdelningen arbetar med akut omhändertagande, krisbearbetning, diagnostik, utredningar, farmakologiska behandlingar samt korta stödinsatser, såväl individuellt som för familj.

BUP Göteborg tillhör Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och består av fem öppenvårdsmottagningar, två specialmottagningar och en korttidsvårdavdelning. Avdelningen arbetar med arbetssätt hämtat från dialektisk beteendeterapi (DBT). Vi erbjuder internutbildning samt handledning och samarbetar med öppenvårdens DBT-team.

Totalt på avdelningen jobbar ca 35 personer. Personalkategorin är skötare, sjuksköterskor, sekreterare, psykolog, socionom. Avdelningen har fast specialistläkare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi arbetar i omvårdnadsgrupper och erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete med ett gott kollegialt stöd. Vi erbjuder internutbildning och handledning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll på avdelningen och du arbetar i omvårdnadsteam. Varje team har omvårdnadsansvar för två till tre patienter. Vi arbetar tvärprofessionellt med läkare, psykolog, skötare och socionom. Du arbetar med både barn, ungdom och förälder och du arbetar direkt i vårdmiljön.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning i psykiatri, erfarenhet av arbete med DBT eller erfarenhet av arbete med barn och ungdom eller i psykiatrin. Du ska vara ansvarskännande, flexibel, stresstålig och kreativ med inställningen att samarbete är nyckeln till god vård!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2130
Kontakt
  • Hedvig Kalén, Vårdenhetschef, 070-0825575
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Wróć do ofert pracy