Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Geriatrik Mölndal, Avdelning 234 & 235

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Till oss kommer akuta patienter över 65 år i behov av den specialiserade geriatriska kompetensen. Det innebär att vi arbetar med både kirurgi, medicin och ortopedi. Patienter med akuta höftfrakturer kommer med direktspår från ambulansen. Vi har även direktinläggningar via vårt mobila team. Under vardagar har vi ett inskrivningsteam och ett vårdplaneringsteam till vår hjälp. Här är patienten i fokus och vi arbetar teambaserat med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, farmaceuter, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare utefter CGA (Comprehensive Geriatric Assessment). Du blir uppbackad i det dagliga arbetet och alla professioner är delaktiga i omhändertagandet av våra patienter. Inom verksamhet Geriatrik, Mölndal är vi 2 vårdavdelningar som dagligen samarbetar med varandra.

Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och 2019 vann vi områdets kvalitetspris för strukturerade omvårdnadsronder. All personal uppmuntras att komma med idéer och vara delaktiga i att driva olika projekt för att skapa en god vård och bra arbetsmiljö.

Varför skall du arbeta hos oss?

  • Du får arbeta med både kirurgi, medicin eller ortopedi
  • Du får en bred kompetens och har stor möjlighet att utvecklas i ditt arbete
  • Vi ligger i framkant med vårt kvalitets- och patientsäkerhetsarbete där vi satsar mycket på
    utbildningar, och då framförallt Microföreläsningar som sker i stort sett dagligen
  • Du får en ordentlig introduktion och ett tydligt och närvarande ledarskap

Våra medarbetare är tillsammans med patienten prioritet ett. Vi söker dig som vill bli en del av vår fantastiska personalgrupp. Vi ser även vikten av att familjelivet skall gå ihop med arbetslivet som en viktig del. 

Möt några medarbetare på avdelningen: 

Sandra - medicinsk sekreterare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Om arbetet

Inom geriatriken får du jobba med helheten hos patienter tillsammans med flera yrkeskategorier. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterskor, vilket innebär en varierande och stimulerande arbetsdag. Din utveckling och trivsel är viktig för oss.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som trivs att arbeta i team samtidigt som du fattar egna beslut. Kunskap och/eller erfarenhet av akutsjukvård är meriterande för tjänsten. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Du gillar struktur och vill tillsammans med oss utveckla en säker vård och stimulerande arbetsmiljö. Arbetet som undersköterska kräver att du kan samarbeta och har en god kommunikationsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande tjänst och en chans för dig att utvecklas? Känner du att detta är din
framtida arbetsplats?

Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2127
Kontakt
  • Vårdenhetschef Avdelning 234, Malin Samuelsson, 072-2019065
  • Vårdenhetschef Avdelning 235, Elénore Brandin, 070-0823587
Facklig företrädare
  • Kommunal, Carina Strand Boman, 073-0749721
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Wróć do ofert pracy