Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 8

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

  • Söker du en möjlighet att vara med och utveckla vården för våra äldre?
  • Är du nyfiken på att vara med att skapa en helt ny avdelning?
  • Är du intresserad av att arbeta i team?

På Skaraborgs sjukhus skall en ny slutenvårdsavdelning startas med inriktning på geriatrik. Avdelningen kommer vara gränsöverskridande då både medicin- och kirurgpatienter kommer vårdas här. Avdelningen kommer även ha i uppdrag att vara en del i omhändertagandet av de patienter som är på väg till korttidsboende eller som är i behov av kommunala insatser.

Avdelningen kommer att ingå i verksamhetsområde 8 (VO8) som består av hud, infektion, njurmedicin, kardiologi samt gastroenterologi. Till VO8 hör också SkaS mobila närsjukvårdsteam samt vårdhygien.

Avdelningens uppdrag kommer utvecklas och växa med tiden, antalet invånare i Skaraborg som är i behov av geriatriskvård kommer öka de kommande åren och det behöver enheten formas utifrån. För att få en sömlös vård av våra patienter kommer enheten ha flera samarbetspartners både internt på sjukhuset samt externt mot kommuner och primärvård. Här kommer undersköterskan ha en viktig roll i att vara med och forma de arbetssätt som behövs för att uppnå gott samarbete

Arbetsuppgifter

Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och läkare där du ansvarar för att patienterna får en god omvårdnad.

Som undersköterska ansvarar du för det nära arbetet med patienterna; så som personlig hygien, dokumentation och vårdplanering. Utöver detta ska säkra rutiner skapas gällande arbetssätt för material, mat, transporter, städ etc

Avdelningen är ny och kommer arbeta med ständiga förbättring- och förändringsarbeten och där förväntas du att aktivt delta.

Intern och extern kompetensutveckling ingår i avdelningens utveckling.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av internmedicin och äldrevård och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt och att du är kommunikativ, prestigelös och ser allas delaktighet och trivsel som framgångsfaktor för verksamheten.

Är du den som drivs av utmaningar, ser möjligheter och är positiv till att skapa gränsöverskridande samarbeten? Då ska du söka till oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2123
Kontakt
  • Andreas Lestander Melin, Verksamhetschef, 0722265613
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-431000
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb