Sjukhusen i väster, Geriatrik, neurologi och rehab, Avdelning 5, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Var med från början – tillsammans med erfarna kollegor
Ta chansen och var med och utveckla vården på vår nya avdelning tillsammans med oss.

Vi har nu öppnat avdelning 5, en geriatrisk ortopedisk akutvårdsavdelning (GOA) i mindre skala. Detta är en del i att Kungälvs sjukhus byggt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler. Vi vårdar i första hand personer med höftfrakturer och andra osteoporosrelaterade frakturer. Varje patient vårdas i eget, smart byggt rum, för både patientens och medarbetarens bästa.

Vi behöver bli ännu fler så vi kan fortsätta utöka vår nyöppnade avdelning. Vi välkomnar både dig som är ny sjuksköterska och dig som har erfarenhet till vårt trygga, glada och härliga gäng.

Vad väntar dig?
Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete med mycket stöd från vårdenhetschef och hjälpsamma kollegor. Våra seniora sjuksköterskor och erfarna undersköterskor finns på plats och stöttar dig till en bra och trygg start på yrkeslivet för dig som är ny. Våra läkare är också mentorer för sjuksköterskorna.

Vi tycker det är viktigt med en bra introduktion och vi kommer att planera den utifrån dina behov.

Du får arbeta i team tillsammans med 2 undersköterskor, erfarna läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och vid behov även annan rehabpersonal. Våra styrkor är att vi har ett gott samarbete mellan alla yrkeskategorier och alla har ett rehabiliterande förhållningssätt.

På sjukhuset finns ett vårdplaneringsteam som stöttar i arbete kring utskrivningar och kompetensutveckling i IT-systemet SAMSA. Vi har receptarie på avdelningen som iordningställer läkemedel och ger stöd i läkemedelsrelaterade frågor. Av Regionservice får vi hjälp med förråd, städ och transporter av patienter inom sjukhuset och de kör även sängar till och från sängtvätten.

I tjänsten erbjuds individuellt schema (ISP) för dag och kvällspersonal. Särskild nattpersonal finns, så det finns inget krav på treskift.

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Frågor
Vid frågor kan kontakt tas med Åsa Kuivanen, vårdenhetschef, 0761-35 62 11, asa.kuivanen@vgregion.se.

Facklig företrädare
Vårdförbundet, 0303-988 44, vardforbundet.ksh@vgregion.se.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2114
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-05-24

Tillbaka till lediga jobb