Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Logopedimottagning barn och ungdom

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Logopedimottagning barn och ungdom är en specialistenhet som utreder och behandlar barn och ungdomar med störning av språk, kommunikation, tal- och oralmotorik och sväljningsförmåga. På enheten arbetar logopeder med olika grad av specialisering inom diagnosområdena.

Vi ger vård till barn och ungdomar på Drottning Silvias barnsjukhus i både sluten- och öppenvård men har också verksamhet i delade lokaler med Neuropsykiatrimottagning barn och ungdom och Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar.

I vårt uppdrag ingår forsknings- och utvecklingsarbete inom barnlogopedi samt undervisning på logopedprogrammet vid Göteborgs Universitet.

Vad erbjuder vi? 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en dynamnisk och välfungerande enhet där klinisk verksamhet, utbildning, forskning och utvecklingsarbete bedrivs sida vid sida. Vi har en bra sammanhållning och delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vi erbjuder dig ett trevligt arbetsklimat i nyrenoverade lokaler och du får möjlighet till kollegial handledning och vid behov mentor för handledning.

Arbetsbeskrivning 

Nu söker vi dig som är legitimerad logoped med några års yrkeserfarenhet som vill arbeta med barn och ungdomar inom somatisk sluten- och öppenvård. Ditt uppdrag som logoped på Drottning Silvias barnsjukhus innebär att du arbetar självständigt och tar ansvar för att utföra bedömning och behandling i linje med tillgänglig evidens och befintliga riktlinjer.

Den aktuella tjänsten är i första hand riktad mot patienter med språk- och/eller talstörning samt läs och skriv - samt språkutredningar hos skolbarn. Tjänsten är förlagd till vår mottagning på Drottning Silvias barnsjukhus.

Om du har erfarenhet av av att göra läs- och skrivutredningar och skolbarnsutredningar samt dysfagikompetens är detta meriterande för tjänsten.

Om dig 

Vi söker dig som är legitimerad logoped, det är meriterande om du är specialist inom logopedi och/eller har logopedisk yrkeserfarenhet och är intresserad av att utveckla digitala arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som till exempel samarbets- och initiativförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Ett gott bemötande är en självklarhet i vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2097
Kontakt
  • Enhetschef, Elke Schubert Hjalmarsson, 070-0824535
  • Charlotte Stübner
Facklig företrädare
  • SRAT, Hedvig Holm, 031-3426185
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-15

Tillbaka till lediga jobb