Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om tjänsten
Att med eget patientansvar arbeta som ortopedingenjör med varierande arbetsuppgifter. Vi sätter stort värde på tidigare erfarenhet.

Om oss
Ortopedteknik är en av enheterna inom verksamhetsområde neurologi, rehabilitering och nära vård på Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås. Vår huvudverksamhet är på SÄS Borås med filial på Alingsås lasarett. Vi är 25 medarbetare. I Borås arbetar vi med nästan alla förkommande ortopedtekniska hjälpmedel såsom proteser, ortoser, barnhjälpmedel, spinala ortoser, skor och inlägg etc. Vi sätter stort värde på att utveckla vår verksamhet med patienten i fokus och ge våra medarbetare chans till egen utveckling. Vi har implementerat 3D-scanning och Videovektor gånganalyssystem. Vi deltar i olika teamverksamheter tillsammans med barnhabiliteringen, diabetesvården, spasticitetsmottagningen, gåskolan för benamputerade.

Ytterligare information om SÄS som arbetsplats finner du HÄR.

Din profil
För befattningen gäller utbildad legitimerad ortopedingenjör eller motsvarande. Vi sätter stort värde på personliga kvalitéer som ett trevligt och professionellt bemötande, flexibilitet, samarbetsförmåga, engagemang och empati.

Övrigt
Bifoga om möjligt godkänd och styrkt legitimation med din ansökan. Vi ser gärna dig som är ortopedingenjörsstudent och som kommer att erlägga examen senast juni 2023 och fotortist som möjlig sökande till vår tjänst. Vi tillämpar allmäntjänstgöring för nyutexaminerad.

Välkommen med din ansökan. Bifoga även yrkeslegitimation med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2088
Kontakt
  • Anna Brännström, enhetschef, 033-6164050
  • Johan Simonsson, bitr. enhetschef, 033-6161461
Facklig företrädare
  • Boel Dittmer, Sveriges Ingenjörer, 033-6161461,boel.dittmer@vgregion.se
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb