Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intensivvårdsavdelning barn

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss 

Intensivvårdsavdelning barn (BIVA) erbjuder barnsjukvård i världsklass till de allra sjukaste barnen i Sverige och Norden - och deras familjer - men också till barn som bara behöver lite stöttning i livets början. Vår intermediärvårdsavdelning (BIMA) är en integrerad enhet med BIVA. Här vårdar vi barn som inte kräver intensivvård fullt ut, men som ändå har behov som inte tillgodoses på vårdavdelning.

Vi är centrum för transplantation och har ett rikssjukvårdsuppdrag inom barnhjärtkirurgin. Förutom det har vi subspecialiteter inom kirurgi, medicin, onkologi och plastik. Vi har spetskompetens för att arbeta med alltifrån enklare insatser till det mest avancerade och livsavgörande.

Vår avdelning ligger i toppmoderna nya delen av Drottning Silvias barnsjukhus. Huset är byggt med utgångspunkt från familjernas behov av utrymme och integritet.

Arbetsbeskrivning 

I uppdraget som Chefsstöd på BIVA/BIMA arbetar du nära verksamheten. Du har en viktig roll i samarbetet med medarbetare och vårdenhetschefer i det dagliga arbetet men verkar också som stödfunktion till ledningsgrupper på AnOpIva. Du organiserar och planerar för nyanställd personal och deras handledare. I viss mån tillgodoser behovet av personal i samråd med ledningsansvarig sjuksköterska men har också ansvar för Heroma på enheten. Dessutom kommer du att vara en viktig del i rekryteringsprocesser.

Om dig 

Du som söker har gymnasieutbildning gärna med administrativ påbyggnad. Det är meriterande om du har god kunskap i vårdsystem som Heroma, PasIva, Elvis, Orbit.

Vi söker dig som är serviceinriktad, glad och med positiv inställning. Du har gärna några års erfarenhet från en större verksamhet där du har arbetat med någon form av komplex personalplanering som schemaläggning och bemanning. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt anstränger dig för att alltid leverera lösningar. Du har en god administrativ förmåga och kan snabbt sätta dig in i nya system. Arbetet håller stundtals ett högt tempo och det är viktigt att du kan prioritera under stressiga situationer och behålla ditt fokus när du blir avbruten. Det är en dynamisk arbetsplats och du ställs dagligen inför prioriteringsutmaningar.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse/snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2084
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ann Gulbransgaard Wallöf, 072-0627383
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Taru Kontio, 031-3434528
  • Kommunal, Linda Aronsson Teharani, 031-3434528
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb