Närhälsan Stenstorp vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Stenstorp vårdcentral har en lång tradition av hög vårdkvalité och gott renommé bland
patienter och allmänhet. Vi erbjuder god tillgänglighet, trevligt bemötande och kontinuitet.
Vårdcentralen består av en personalgrupp med hög kompetens. Vi servar idag 4 100 nöjda, listade
invånare. Vårdcentralen är belägen i centrala Stenstorp och till oss tar du dig från Skövde och Falköping med goda tågförbindelser.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: 
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete. Som enhetschef är du första linjens chefsled och direkt underställd vårdcentralchefen som är tillika verksamhetschef. Du kommer att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för del av personalgrupp vilket innebär personalansvar, arbetsmiljöansvar, ekonomiansvar, bemanningsansvar, schemaläggning samt verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete.

Övrigt

Du är utbildad i någon av de professioner som arbetar på en vårdcentral eller har annan relevant högskoleutbildning. Vi vill att du har erfarenhet från arbete i en ledande roll. Vi ser gärna att du har chefs- och/eller ledarutbildning. Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.

Du har förmågan att fatta självständiga beslut och har en grundtrygghet i din profession samtidigt som du har en lättsam framtoning och stor självkännedom. I din kommunikation är du öppen, lyhörd och prestigelös samt har förmågan att kommunicera på ett tydligt och lättförståeligt sätt både i tal och skrift. Du har förmågan att skapa tillit och förtroende. Som person ligger ditt fokus på möjligheter snarare än hinder och vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. För att trivas med uppdraget behöver du vara utvecklings- och målinriktad och ha förmågan att stundtals hantera hög arbetsbelastning. Närhälsans arbete står för Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande, det är egenskaper du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med medarbetare och andra samarbetspartner.

Övrigt

Anställningsintervjuer kommer hållas tillsammans med arbetsgivare samt fackligt förtroendevalda den 5 april.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen och vi utgår från regionens fyra grundläggande chefskriterier Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap, Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenstorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2074
Kontakt
  • Vanja Arrias, Vårdcentralchef, 0722-480341
Facklig företrädare
  • Lena Jansson Vårdförbundet tel.072-4519414 , TanjaWiemer,Vision,0700-823651
  • Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet 070-290 52 96, AnitaWeidenholt,Kommunaltel.073-4039649
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb