Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Onkologi, Dagvårdsjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhet onkologi bedriver högspecialiserad vård inom allmän- och gynekologisk onkologi. Hos oss behandlas cancerpatienter i olika faser av sitt sjukdomsförlopp. Vi har öppet helgfria vardagar 0800-1600 undantaget fredagar då vi stänger kl 15 00. Vår avdelning präglas av högt i tak, gemenskap och kompetensutveckling och att alltid ha patientens bästa i fokus. Vi arbetar personcentrerat och ett viktigt mål är att bevara det friska hos våra patienter. Här arbetar 14-16 sjuksköterskor, en koordinator och 3 undersköterskor. Uppskattar du långvariga kontakter med dina patienter är detta rätt arbetsplats för dig.   

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Cytostatikakörkort
  • 7,5 poängskurs i allmän onkologi 
  • 7,5 poängskurs organspecifik onkologi och på sikt specialistutbildning onkologi halvfart. 

Arbetsuppgifter

Hos oss ger du medicinsk onkologisk behandling till våra patienter och sedvanlig specifik omvårdnad, du följer upp biverkningar och stöttar patienten genom sin behandlingstid.  

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom onkologi är meriterande. Du är prestigelös och frågar när du behöver hjälp eller råd. Du uppskattar det nära mötet med patienten och långa vårdkontakter. Du värderar ett gott arbetsklimat och trivs med att arbeta i team såväl som självständigt! Vi vill också att du ska vara intresserad av förbättringsarbete och utvecklingsarbete.  

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20230501 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2062
Kontakt
  • Susanne Jörnvik Carlsson, susanne.carlsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Anna-Karin Wall , 0313429788
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb