Folktandvården, Olskroken Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss:
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande  och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. 

Kliniken ligger vid Olskrokstorget, en levande stadsmiljö nära centrum. Mycket goda   kommunikationer finns till alla delar i Göteborg. Vi är 35 medarbetare som ger tandvård till ca 20 000 patienter. Folktandvården Olskroken bedriver tandvård för barn, ungdomar och vuxna.

Olskroken arbetar enligt ”7-19 modellen”. Detta innebär att kliniken är öppen 7-19. Du kommer att ha varierade arbetstider och arbeta till klockan 19, två dagar per vecka.

Vi erbjuder:
- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
- nyutbildade ett omfattande handledningsprogram med stöd av erfarna tandläkare för att ge dig en riktigt bra start.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Om dig:
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för barn och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Vi lägger stor vikt vid att du som medarbetare är positiv, har en god samarbetsförmåga, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är kvalitetsmedveten samt har goda kunskaper i svenska språket.

Om rekryteringsprocessen:
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR avdelningen för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut kallar klinikchefen till intervju.

Om sökande med utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover, som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2051
Kontakt
  • Klinikchef: Katarina Reidal, 0700-822324
Facklig företrädare
  • TT: Rumi Enomoto Stignor, 0104418930
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Wróć do ofert pracy