Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vill du vara en del av vårt team och tillsammans med oss utveckla nya arbetssätt och säkerställa arbetsterapeutens roll på sjukhuset? Om du är en driven, nytänkande och ödmjuk person är du varmt välkommen att söka en tjänst hos oss!

Om oss
Uppdraget på central arbets- och fysioterapienhet (CAF) är att tillgodose arbets- och fysioterapi till patienter inom somatisk öppen- och slutenvård: barn, medicin, infektion, gynekologi, lung, kirurgi, onkologi, ortopedi, geriatrisk ortopedi, och kardiologi. Tillsammans med andra professioner på sjukhuset arbetar vi tvärprofessionellt/teambaserat.

På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter tillsammans runt patienten. Vi jobbar med förnyat arbetssätt genom att använda oss av rehabassistenter, det skapar möjlighet för arbetsterapeuterna att jobba specialiserat.

De flesta arbetsterapeuter som jobbar hos oss har många års erfarenhet vilket skapar hög kvalitet på utfört arbete men också trygghet i gruppen, man kan alltid rådfråga vid behov. Höstens medarbetarenkät visade på att 100% av medarbetarna på CAF vågar prata om sina misstag i gruppen.

Vi vill göra skillnad i människors liv, erbjuda rehabilitering på högsta nivå samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och din yrkeskompetens.

Vi erbjuder dig: 

  • Långsiktig introduktion av fadder som handleder dig i arbetet, oavsett tidigare erfarenhet. 
  • Kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar. 
  • Möjlighet till fördjupning av dina kunskaper på universitets- eller högskolenivå, delvis på arbetstid. 
  • Teamarbete tillsammans med andra professioner.  
  • Ett gott arbetsklimat i ändamålsenliga lokaler. 

Din profil 
Vi söker dig som är eller läser sista terminen till legitimerad arbetsterapeut med kandidatexamen eller högre utbildning. 

Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du har förmåga att se såväl behov som möjligheter och lyfter dina idéer för att kunna bidra till att förbättra vården, arbetssätt och arbetsmiljö. 

Då arbetet präglas av samarbete och variation ställs stora krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet, helhetssyn och ansvarstagande men även förmåga att arbeta självständigt. Du kommer ansvara för att patienten får en god rehabilitering under behandlingstiden. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga yrkeslegitimation i din ansökan.

Vi hanterar urvalet löpande och kan komma att kalla på intervju innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2048
Kontakt
  • Josefin Axeland, enhetschef, 033-6161280
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges arbetsterapeuter, 010-4359235
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb