Närhälsan Billingen vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Billingen vårdcentral är centralt belägen i Skövde och vi ansvarar idag för cirka 12 700 listade patienter i olika åldrar. Hos oss blir du en av 50 engagerade och kunniga medarbetare som arbetar för bra teamarbete och service för våra patienter, vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas och prioriterar kollegialt utbyte. Vi delar lokaler med Norrmalms vårdcentral och primärvårdens jourverksamhet.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen är varierande där patienten står i fokus. Arbetet består främst av självständigt arbete i laboratoriet med provtagning och patientnära analyser och att assistera läkare vid patientbehandlingar/enklare operationer på mottagning. Utöver det ingår det vanligt förekommande undersökningar, så som blodtrycksmätning, EKG-undersökning och mindre omläggningar. Även arbetsområdet att ansvara för egen mottagning kan komma att ingå.

Du kommer arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förrådsbeställning och iordningställande av undersökningsrum ingår i det dagliga arbetet. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. Det kan även komma att ingå handledning av studenter.

Om dig

Du har dokumenterad utbildning till undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral samt av laboratoriearbete. Tidigare erfarenhet av arbete med såromläggning, blodtrycksmätning och att driva egen undersköterskemottagning är meriterande. Handledarutbildning är önskvärt.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. 

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 14/8 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2012
Kontakt
  • Åsa Breman, Vårdcentralchef, Tel:0708-715672
  • Susanna Börjesson, Enhetschef, 070-6945104
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, Tel:073-4039649
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb