NU-sjukvården, Område I, Arbetsterapi

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning 
Arbetsterapi och Fysioterapi är en enhet på Uddevalla sjukhus med cirka 30 medarbetare. Hos oss arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabiliteringsassistenter med olika kompetenser. Det finns alltid någon att rådfråga om man behöver bolla ett patientfall. Som arbetsterapeut hos oss arbetar du på en vårdavdelning eller med specialiserad öppenvård inom något område. Hos oss får du möjlighet att utvecklas över tid och att prova nya områden om så önskas.

Om tjänsten 
Vi söker nu en arbetsterapeut som är intresserad av att specialisera sig inom reumatologi. Ditt arbete sker inom öppenvård där du utreder och behandlar patienter individuellt och i grupp. Vi erbjuder våra inremitterade patienter antingen individuella besök på mottagningen eller en teambaserad rehabiliteringsperiod. I teamet ingår arbetsterapeuter, fysioterapeut, kurator och rehabiliteringsassistent. Läkare och sjuksköterska finns att tillgå vid behov. Vi arbetar aktivt med innehållet i konceptet med rehabiliteringsperioderna och stort fokus ligger på att utbilda patienterna och att ge stöd till fortsatt egenvård och rehabilitering. Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer så kontakta oss gärna. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av att arbeta med patientundervisning kan vara meriterande men personlig lämplighet värderas högt. Då arbetet bygger på teamarbete värdesätter vi god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta lösningsfokuserat.  

Övrigt 
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2002
Kontakt
  • Eva Berg, Enhetschef, tfn.010-4355421
Facklig företrädare
  • Terese Palmberg, Sveriges Arbetsterapeuter, tfn.010-4355441
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb