Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologimottagning 3 Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss  

I vårt team vårdas patienter med urologisk eller gynekologisk cancer, njurcancer, testikelcancer, malignt melanom eller sarkom. Inom öppenvården har vi både dagvård och mottagning och vi arbetar i nära samarbete med slutenvården. Nu söker vi en ny engagerad kollega till vår fantastiska dagvårdsgrupp då en kollega ska flytta norrut. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi arbetar dagtid måndag till fredag. Arbetet är självständigt men du har alltid många vana kollegor runt dig med liknande uppgifter. Du får en god introduktion som anpassas efter dina förkunskaper. Du kommer göra ett cytostatikakörkort och det finns möjlighet till 7,5-poängsutbildningar inom allmän och organspecifik onkologi. Visar det sig att onkologi är det bästa för dig finns också möjlighet att utbilda sig till specialistsjuksköterska i framtiden. Du kommer till en rolig, öppen och personlig arbetsplats där vi trivs, tar hand om varandra och våra patienter. På dagvården finns också en sektionsledare med stort hjärta, närvaro och hög kompetens som leder det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Till största delen kommer du ge patienterna cytostatikabehandlingar eller immunterapi. Det är också vanligt med blodtransfusioner och ibland tar du hand om någon som ska genomgå en undersökning eller mindre polikliniskt ingrepp. Du bokar dina patienter i egen tidbok i Elvis.

Vi tar emot cirka 30-35 patienter per dag på dagvården. Vi arbetar med patientansvarig sjuksköterska så efter några månader när du är van träffar du patienterna tillsammans med läkare vid Nybesöket och kommer sedan vara den som ger behandlingen. Du kommer också ha viss telefonkontakt men dina patienter mellan behandlingar vid behov. På det sättet håller vi kontinuitet så mycket det går. 

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av onkologisk vård är meriterande och/eller  specialistutbildning inom onkologi är meriterande. 

Det här är ett jobb för dig som gillar att hantera läkemedel, infusioner och provtagningar och samtidigt vara en del av helheten och hjälpa patienten med den omvårdnad som behövs för att hen ska leva ett gott liv utanför sjukhuset. Vi söker dig som vill arbeta i team runt patienten men ändå självständigt inom din kompetens.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1878
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Hervor Munter , 031-34277260738-397800
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg , 0761-274544
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb