Försörjningsförvaltningen, Alingsås

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Köket på Alingsås lasarett söker nu en engagerad, kommunikativ och positiv köksmästare!

Arbetsbeskrivning

Som köksmästare har du ett starkt driv och vilja till att skapa goda måltider med hög kvalitet till våra patienter. Du arbetar främst med arbetsledning och daglig samordning för produktionsköket, där beredning och tillagning av måltider till patienter sker.

Vidare innefattar tjänsten att;

  • Arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av våra måltider och service
  • leda och följa upp teamets framtagna mål
  • ansvara för att kökets egenkontrollprogram följs enligt HACCP
  • ansvara för inköp av livsmedel
  • arbeta utifrån och följa givna ekonomiska ramar.

Arbetet är förlagt till vardagar och helg under dagtid, enligt schema.

Kvalifikationer
Du har förmåga att motivera, inspirera och sprida arbetsglädje bland dina kollegor. Du drivs av förbättringsarbete och av att utveckla måltiderna för våra gäster. Du har en god samarbetsförmåga där du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Vi ser också att du:

  • Är målinriktad med fokus på utveckling av måltiden och medarbetarna som ingår i teamet
  • är ansvarstagande utifrån hela produktionskedjan, från planering till produktion, nöjd kund och effektiv resurshantering
  • har förmåga att självständigt arbeta med planering och produktion av måltiden vilket också innefattar specialkost.

Du har köksmästarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt erfarenhet av produktion i större kök. Du har arbetserfarenhet inom arbetsledande befattning. Du kommunicerar väl på svenska både i tal och skrift och har grundläggande datorkunskap.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kostdata- och beställningssystem inom storköksproduktion, samt erfarenhet av att ha ansvarat för inköp av livsmedel till storkök. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

I produktionsköket på Alingsås lasarett arbetar du och dina kollegor för att tillsammans laga goda, säkra och näringsrika måltider till patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats, med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1862
Kontakt
  • Teresa Grafström, Servicechef, 0702751189
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb