Skaraborgs Sjukhus, Kliniskt fysiologiskt laboratorium

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Om oss

Kliniskt fysiologiskt laboratorium på Skaraborgs Sjukhus ingår i den kardiologiska verksamheten
på verksamhetsområde 8. Vi undersöker patienter med symtom från hjärta, lungor, hjärna och vårt upptagningsområde är hela Skaraborg.

Hos oss arbetar 17 biomedicinska analytiker, 6 medicinska sekreterare och 1 undersköterska i tätt samarbete med läkare från kardiologen och andra specialiteter. Vi är ett glatt gäng som har en nyckelfunktion i sjukhusets verksamhet. 

Arbetsuppgifter

Som sommarvikarierande biomedicinsk analytiker hos oss blir du en del av ett team med god gemenskap, här arbetar vi tätt ihop med andra yrkeskategorier för att ge patienterna den bästa vården. Hos oss får du kompetensutveckling som en naturlig del i arbetet. Dina arbetsuppgifter under sommaren kommer variera och exempelvis bestå av:

  • Holterapplikation
  • Applikation av ambulatorisk blodtryck
  • EKG-tagning
  • Assistera vid EEG och transesofagealt ultraljud
  • Auskultera vid lungfunktionsundersökning och arbetsprov

Kvalifikationer

För att vara behörig ska du vara färdigutbildad biomedicinsk analytiker alternativt studera till biomedicinsk analytiker och avslutat termin 4 innan sommaren 2023. 

Vi söker dig som är ansvarstagande, du ska trivas med självständigt arbete samtidigt som du gärna arbetar tillsammans i team och inte är rädd för att fråga om du är osäker på något. Du ska ha viljan att lära dig nytt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Vi intervjuar löpande.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1826
Kontakt
  • Anna-Carin Karlén, Enhetschef, 0768944114
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Wróć do ofert pracy