Västtrafik, Ekonomi

Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en redovisningsassistent till avdelning Redovisning som ska jobba med hela flödet på kund och leverantörssidan.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen.

 

Rollen

På Ekonomienheten är vi cirka 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanade och roligt arbete i en bred roll i reskontragruppen på redovisningsavdelningen. I rollen som redovisningsassistent arbetar du bland annat med leverantörsfakturahantering, fakturahantering till kunder och att stötta verksamheten vid fakturafrågor. Du kommer också övervaka och följa upp fakturaflödet samt åtgärda utredningsärenden, löpande bokföring och påminnelse- och räntefakturering. Utöver det ingår även avstämningar och delaktighet i månads-och årsbokslut.

 

Västtrafik som arbetsplats

Vi är många som jobbar på Västtrafik, med olika bakgrund och kompetens. Gemensamt har vi ett stort engagemang och en gemensam vision, en framtid där hållbart resande är en norm. Det händer alltid mycket hos oss. Vi växer och utvecklas i samklang med vad våra resenärer och samhället kräver av oss. Vi är vakna och nyfikna och i ständig förändring. Samtidigt har vi en arbetsplats med möjlighet till utveckling och fördjupning som erbjuder trygghet, stabilitet och goda förmåner.

 

Vem är du?

Våra medarbetare är olika. Alla behövs. Vi vet att olikheter berikar oss och gör oss bättre. Vill du vara med och utveckla det hållbara resandet i Västra Götaland? Då tror vi att du passar hos oss.

Vi ser att du som söker är flexibel och anpassningsbar i en föränderlig miljö. För att lyckas i rollen tror vi också att du är positiv, noggrann och har ett sinne för detaljer. Vi försöker jobba med ständiga förbättringar av våra arbetssätt och rutiner och därför söker vi dig som är utvecklingsorienterad som person. Denna roll innebär att du behöver trivas med både ensamarbete och tillsammans med kollegor. Arbetet innebär många olika kontakter och samarbeten så för att trivas i denna roll så tror vi att du är mycket duktig på att samarbeta och kommunicera.

 

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst så har du en högskoleexamen eller likvärdig utbildning inom ekonomi. Har du erfarenhet från större bolag är det meriterande, och du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Villkor och ansökan

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Vi möjliggör ett flexibelt arbetsliv.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att tillhöra Redovisningsavdelningen som är placerad i Skövde. Du är välkommen med din ansökan senast 15 mars. Har du frågor om tjänsten kontakta redovisningschef Patrik Lavstrand, på 0725-607259 alternativt på mail till patrik.lavstrand@vasttrafik.se.

 

Välkommen till en attraktiv arbetsgivare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1730
Kontakt
  • Patrik Lavstrand, 0725-607259
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-20

Tillbaka till lediga jobb