Sjukhusen i väster, Kirurgiavdelning 2, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vi på kirurgavdelning 2
Kirurgavdelning 2 är en allmänkirurgisk vårdavdelning som ingår i Verksamhet Kirurgi och ortopedi. År 2020 flyttade vi in i en av Sveriges modernaste vårdavdelningsbyggnader. Den nya avdelningen har 28 vårdplatser i enkelrum med dusch, toalett och är byggd så att varje team med sjuksköterskor, undersköterskor, paramedicinare och läkare har en bra arbetsmiljö med modern teknik som ger goda förutsättningar att utföra patientsäker, personcentrerad omvårdnad tillsammans med patienter och anhöriga.

Vi utreder och behandlar främst patienter med akut kirurgisk sjukdom i mage och tarmkanal, traumatiska kirurgiska skador och urologiska besvär. Vi tar emot både akut sjuka patienter, patienter som kommer för planerad operation och patienter som behöver palliativ vård.

Vi arbetar i fyra team som samarbetar tätt med olika vårdprofessioner och på avdelningen finns specialistkunskap inom palliativ omvårdnad och mentorsjuksköterska att tillgå. Vi har ett nära samarbete med smärtteam, mobilt palliativ team, dietist och närsjukvårdsteam. 

 Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på en kirurgisk vårdavdelning för undersköterska. Vi arbetar personcentrerat där en stor del av arbetet utgörs av pre- och postoperativ vård med god smärtlindring och mobilisering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av kirurgisk och/eller palliativ omvårdnad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet med god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till patienter och arbetskamrater.

Övrigt
Tjänsten avser timanställning dag, kväll, nätter, helger.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timalönad, månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1641
Kontakt
  • Jennie Eriksson, vårdenhetschef, 0303-98948
  • Madelaine Eriksson, vårdenhetschef, 0303-98611
Facklig företrädare
  • Marlena Cieslak, Kommunal, 0303-98632
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-18

Tillbaka till lediga jobb