NU-sjukvården, Område II, Kirurgkliniken, Avdelning 62

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om oss - Kirurgkliniken, Avdelning 62
Som sjuksköterska i NU-sjukvården gör du skillnad för andra människor - varje dag. Här räddas liv, här förändras liv. Hos oss arbetar vi tätt tillsammans med andra yrkeskategorier där vi på kirurgkliniken samarbetar och hjälps åt över avdelningsgränser och mottagningar. Här får du möjlighet att arbeta med bred och avancerad vård som präglas av utveckling och teamarbete!

Avdelning 62 har 18 vårdplatser och är en kirurgisk vårdavdelning som främst bedriver avancerad bukkirurgi. Vår inriktning är i huvudsak planerad kirurgi av nedre bukorganen (tjock-och ändtarmen). Vi har även en endokrinologisk inriktning med tyreoidea- samt paratyreoideaoperationer.

På avdelning 62 är du en del av en vardag där pre-och posteroperativ omvårdnad är en central del och en stor patientgenomströmning präglar enheten. Vi har ett tydligt lagarbete och du blir en del av ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare.

Om tjänsten 
Du kommer att arbeta cirka 50 procent som sektionsledare och cirka 50 procent kliniskt.
Uppdraget som sektionsledare innebär bland annat att vara spindeln i nätet med den dagliga driften på avdelningen, både kort- och långsiktigt. Du bistår vårdenhetschefen både i schemaläggning, daglig personalplanering samt introduktion av nya kollegor. Viss hantering av avvikelser i vårt system MedControl PRO förekommer. Tillsammans med vårdenhetschefen skapar du trygghet och främjar ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet, respekt och delaktighet.

Vem söker vi? 
Du är legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som har erfarenhet av avdelningsarbete, det är meriterande om du har ledarerfarenhet samt kunskap om Heroma och MedControl PRO. Vi söker dig som tycker om att leda andra och skapa engagemang och delaktighet. Du har ett naturligt sätt som främjar kontakter och ett gott samarbete. Vi tror att du är trygg i dig själv och kan självständigt planera och prioritera i ditt arbete. I denna roll är det viktigt att du kan ha ett helhetsperspektiv och kan se vad verksamheten behöver. 

Vad kan vi erbjuda dig?
På vår arbetsplats ska det finnas plats för glädje, dialog, lärande och en hållbar arbetsmiljö. Vi vill ge möjlighet till aktiv kompetensutveckling. Vi har friskvårdsbidrag på upp till 2000 kr per år. 

Övrigt 
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1430
Kontakt
  • Annica Olesen, Vårdenhetschef, annica.olesen@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-04-26
Sista ansökningsdag 2023-05-17

Tillbaka till lediga jobb