Fastighet, stöd och service, Område Drift och Service


Drifttekniker inom el till vår driftenhet i Skövde

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård. 

Vi i teamet inom Västfastigheter Drift och Service, är en del av Skaraborgs Sjukhus Skövde. Vi arbetar med tillsyn, skötsel, felavhjälpande och kundservice inom fastighetens alla delar. Vårt arbete varierar med både självständighet och teambaserat. 

Rollen som Drifttekniker inom el
Vi har nu behov av två drifttekniker inom el till vårt team.
Vi har starkt fokus på driftsäkerhet och energi så din kompetens kommer att vara viktig för oss att möta framtida förändringar och mål. Driftenheten består idag av drifttekniker som är fördelade över olika kompetenser med gemensamt ansvar för driftenhetens resultat.

Vi söker dig som har stort intresse och kunskap inom något av områdena svagström, säkerhetssystem och nätverk. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som har erfarenhet inom området. 

I din roll som drifttekniker el kommer du i första hand arbeta med uppgifter inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder inom främst el/installation i våra fastigheter. Vidare ansvarar du för verksamhetsservice som innebär bland annat installationer, felsökning och reparationer av hyresgästernas utrustning. 

Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde. Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. I din roll ingår även att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap kan ingå på sikt.

Det händer mycket på sjukhuset då det byggs bland annat en ny toppmodern akut- och servicebyggnad. En stor ombyggnad och renovering av huvudentré och mottagningsblock pågår samt en nyligen färdigställd byggnad för psykiatrin med många olika och intressanta installationer 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå inom el. Vi söker både dig som är i början av din karriär som drifttekniker samt dig som har arbetat några år inom området. Du har ett stort intresse och kunskap inom något av områdena svagström, säkerhetssystem och nätverk.
Du arbetar digitalt med arbetsorder/återapportering och arbete med Officepaket är en självklarhet.
Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vi värdesätter social kompetens och energiskapande högt. 

Villkor
Körkort för personbil är ett krav

Flextidsavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast 2 april. 

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1255
Kontakt
  • Jimmy Persson Driftchef Skövde, 076-3475116
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic VISION, 070-0805946
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb