NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Avdelning 52-55

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Hur kan du utveckla ortopedin?
Du kommer vara delaktig i att skapa en ortopedavdelning som främjar arbetstagarens arbetsmiljö med ett arbetsklimat där medarbetaren känner att ”här vill jag vara!”

Du kommer tillsammans med 2 utvecklingsundersköterskor forma ditt/ert uppdrag och skapa goda förutsättningar på avdelningen för utveckling, utbildning och en god miljö för studenter.

Vad ser du framför dig?
Idag i arbetsgruppen arbetar vi aktiv med respekt, stöttning och vi lär av varandra och vi tar vara på patientens delaktighet i vårdens processer. På avdelningen arbetar vi tillsammans för att uppnå långsiktig hållbarhet och att skapa en bra arbetsmiljö tillsammans.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi skulle uppskatta om du har förmågan att tänka utanför boxen kring utveckling och utbildning. Du behöver ha egenskaper som gör att du bidrar till en god arbetsmiljö, gott bemötande, stort engagemang i avdelningens arbete och utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Hos oss arbetar du kliniskt två helger av fem. VGR erbjuder friskvårdsbidrag. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1245
Kontakt
  • Petra Sandblom, Teamledare, 010-4350552
  • Nina Bååw Wennerstrand, Teamledare, 010-4350521
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb