Sjukhusen i väster, Kirurgiavdelning, Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Kirurgiavdelningen består av 23 vårdplatser med både planerad, akut kirurgisk, urologisk samt palliativ vård. På avdelningen arbetar ca 50 medarbetare och i april 2018 flyttade vi in i nya lokaler. Hos oss blir du erbjuden mentorskap som är ett led i att arbeta med en patientsäker vård.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på kirurgen har du en viktig profession i teamet då du arbetar i ett nära samarbete med både undersköterskor, läkare samt rehabiliteringspersonal för att skapa en god vård för patienten. På kirurgiavdelningen har du möjlighet att påverka och göra skillnad för patienten i det dagliga arbetet. Vidare har du god möjlighet att fortsätta utvecklas in din yrkesroll då vi arbetar med ständig utveckling av den personliga kompetensen hos varje enskild medarbetare.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från att ha arbetat natt samt erfarenhet från kirurgisk vård är meriterande. Då vi alltid är två sjuksköterskor på natten så jobbar man alltid med en erfaren kollega. Vi söker dig som uppskattar ett flexibelt arbete då du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter samt patientkategorier. En glad och positiv inställning stämmer väl överens med avdelningens anda och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. 

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Villkor
Tjänsten är förlagd till natt och man jobbar efter fast rullande schema.

Förmåner
Förmåner som ingår i en trygg anställning hos oss är bland annat:

- Kontinuerlig fortbildning

- Friskvårdsbidrag

- Utökade semesterförmåner

- Löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom

Läs mer om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/943
Kontakt
  • Jeanette Fast, avdelningschef, 0322-226385
  • Helene Söderström, avdelningschef, 0322-226607
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0322-226680, vardforbundet.alingsaslasarett@vgregion.se
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb