Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Är du en nyfiken person som vill arbeta med mycket varierande sjukdomsfaser? Vi är en avdelning där vi ställer upp för varandra. Välkommen till oss på neurologi/palliativvårdsavdelningen!

Om vår lediga tjänst
Nu söker vi dig sjuksköterska till vår neurologiavdelning. Här möter du patienter i olika åldersgrupper med neurologiska sjukdomar som ex MS, parkinson, ALS, hjärntumörer och epilepsi. Vi följer våra patienter i olika sjukdomsfaser och vården kan därför vara både akut, utredande, behandlande och palliativ. Många av sjukdomstillstånden är livslånga, och samtidigt finns en bred vårdpalett att använda. Viss del av vården är avancerad medicintekniskt, ex trach och ventilator för patienter med ALS.

Arbetet är fördelat på dag- och kvällspass samt att du kommer arbeta 4 helger under en schemaperiod som är 10 veckor. 

För att möta den förändring som sker i samhället och i vården arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt.

Om oss
Neurologienheten består av en neurologisk mottagning, dagvård samt slutenvård med 8 platser. Vi arbetar i fräscha lokaler som är anpassade för de patientgrupper som vi har hand om. På avdelningen bedriver vi både akut samt elektiv vård inom allmän neurologi. Vi är ett starkt sammansvetsat team med högt i tak och vi har verkligen roligt tillsammans. Det finns gott om erfarenhet inom gruppen vilket gör att man får känna sig ny hos oss. Vi ställer upp för varandra!

Under 2023 har vi ambitionen att återöppna ett antal specialiserade palliativa vårdplatser. Detta kommer då innebära att avdelningen blir större och ytterligare sjuksköterskor tillkommer.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du några års yrkeserfarenhet är det meriterande. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Bifoga kopia på yrkeslegitimation.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/876
Kontakt
  • Malin Johansson, vårdenhetschef, 033-6163937
  • Malin Bark, vårdenhetschef, 033-6164989
Facklig företrädare
  • Sofia Sandell Braskén, Vårdförbundet , 033-6164775
Publicerat 2023-04-28
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb