Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Lungmedicin

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Är du medicinsk sekreterare och vill arbeta i ett engagerat och kompetent administrativt team? Då är detta arbetet för dig. 

Om oss

Vi finns i trevliga lokaler på Högsbo sjukhus och är ett team medicinska sekreterare som servar sektionen Palliativa resursteamet (PRT)administrativt med tyngdpunkt mot patientdokumentation. Administrativa enheten inom verksamhetsområde LAP har cirka 40 medarbetare och geografiskt finns vi på Sahlgrenska och Högsbo sjukhus. Enheten kännetecknas av patienten i fokus, kvalitet i arbetet genom samarbete/utveckling av administration samt god arbetsmiljö. Då vi har lång tradition av, och ser det som mycket viktigt, att ta emot studenter från vår grundutbildning, är det en stor fördel om du har vana vid eller intresse för att lära dig handleda studenter.

Vi arbetar i team och i nära samarbete med våra läkare och alla övriga yrkeskategorier inom verksamheten. PRT är under förändringsarbete med utökat uppdrag vilket gör att vi växer och det finns goda möjligheter till att utveckla administrativ service och bidra med administrativa kompetenser. 

Vi erbjuder

- Ett utvecklande arbete med eget ansvar.

- Chans till fördjupning inom det medicinska området.

- Ett team med kollegor som har möten veckovis och tar ett stort ansvar som grupp.

- Kompetensutveckling inom relevanta områden.

- Vi tillämpar flextidsavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Om tjänsten

Som medicinsk sekreterare kommer du vara en av teamet som ska ansvara för våra diktat. Registrera patientens besök och diagnoser i Elivs. Du får även skriva annan korrespondens som brev, intyg och remisser. Vi finns tillgängliga med administrativ service både till läkare och sjuksköterskor med vår yrkeskompetens.  

Om dig

Vi söker dig som har utbildning medicinsk sekreterare YH-nivå eller motsvarande. 

Vi ser gärna att du har god vana vid Officepaketet, Yrkeserfarenhet samt en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av Elvis och Melior. 

Vi är intresserade av dig som stor har känsla för service, ansvar, noggrannhet och helhetsattityd. Du har förmåga och trivs att arbeta både självständigt och i team och är utvecklingsorienterad. Du är bra på att prioritera, är flexibel i ditt tankesätt och praktiken samt  är god på att sprida positiv energi. Vi värdesätter högt ett gott medarbetarskap, gott bemötande och arbetsglädje som ska prägla hela vår enhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9539
Kontakt
  • Enhetschef, Ewa Carlsson, 076-2463823
  • Sektionsledare, Lena Isaksson, 072-0627494
Facklig företrädare
  • Niki Blomqvist, Vision , 070-0824724
Publicerat 2022-11-30
Sista ansökningsdag 2023-02-03

Tillbaka till lediga jobb