Regionhälsan Specialistmödravård och lättakut för gravida och nyförlösta

Vill du vara med oss i vår nystartade verksamhet. Här får du möjlighet att arbeta med specialistmödravård i kombination med mottagningen för gravida och nyförlösta, med möjlighet att kombinera med obstetriken på SU/Östra. Sök till oss!

Om oss

Masthugget gynekologi och obstetrikmottagning är centralt belägen i Göteborg. Vi är en del av Regionhälsan Här arbetar team bestående av gynekologer, obstetriker, barnmorskor, undersköterskor och administrativ personal, och vi arbetar med öppenvård som inte kräver sjukhusets resurser. I vår organisation ingår även barnmorskemottagningarna i Göteborg (Södra Bohuslän), en specialistenhet för gravida med missbruk och en ultraljudsmottagning.

Regionhälsan fick ett uppdrag att driva en subakut verksamhet för gravida och nyförlösta. Denna mottagning slog upp portarna i början av november 2022. Mottagningen tar emot patienter som kan behandlas i öppenvården, där sjukhusets resurser inte krävs. Verksamheten drivs i tätt samarbete med obstetriken på SU, där ett operativt samarbete mellan sluten- och öppenvården kring patientgruppen är en nödvändig och viktig del. Verksamheten är samlokaliserad med Masthugget gynekologi- och obstetrikmottagning - en stor och högkvalitativ mottagning i nya, fräscha lokaler på Masthuggetstorget. Läkarna som arbetar hos oss är verksamma inom gynekologi, mödrahälsovård och preventivmedelsrådgivning.

Om arbetet

Du kommer att ta emot gravida och nyförlösta som bokas på vår lättakutmottagning, samt mottagning inom övrig specialistmödravård.

Som läkare hos oss kan du ha ett brett arbetsfält som kan innefatta en eller flera delar av kvinnosjukvård efter kompetens och intresse. Möjlighet till kombinationstjänst med obstetriken SU/Östra finns. Vi arbetar ständigt med förbättringar och tar vara på din initiativkraft. Du kommer att få vara med och utveckla verksamheten och den egna kompetensen. Vi uppmuntrar till forskning och utvecklingsarbeten.

Som läkare hos oss deltar du i regelbundna läkarmöten tillsammans med dina läkarkollegor, där ni diskuterar förbättringsarbete, skapar kollegialt utbyte och ser över rutiner. Möjlighet att nätverka med läkare i regionen finns.

Hos oss arbetar du dagtid och helgfria vardagar.

Låter detta intressant? Vill du vara med och arbeta i en spännande och utvecklande miljö? Kanske detta är något för dig?

Om dig

Vi lägger stor vikt vid intresset av att vilja samverka och förmågan att ta ansvar. Det är meriterande om man har ett intresse av att utveckla, arbeta med förbättringar.

Du är legitimerad läkare med specialistbevis i obstetrik och gynekologi. Kanske har du ett eget intresse i något område, eller brinner för att utveckla en sammanhållen vårdkedja för de gravida och nyförlösta. Du är intresserad av att arbeta i öppenvård. Därtill är det viktigt att du är flexibel och engagerad. Teamarbete tilltalar dig och du är bra på att samarbeta och att kommunicera. Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot patienter och övriga i teamet.

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär samverkan mellan SU och öppenvården är det är stor vikt att du är intresserad av denna samverkan. Vi ser också gärna att du är nytänkande och har som tydligt mål att sätta patienten i centrum.

Villkor

Du kommer att ha din anställning på Agnes lättakut och arbetet kommer att växla mellan akutmottagningen och specialistmödravården. Ev i kombination med obstetriken på SU/ Östra om önskemålet finns.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % sysselsättningsgrad kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9276
Kontakt
  • Emma Borgström, Enhetschef , 0706-034528
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet, Jakob.Nyhlen@slf.se
Publicerat 2022-12-02
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb