Folktandvården, Mariestad

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Vill du börja arbeta på en drivande och utvecklingsinriktad klinik med hög kompetens?

Vi söker nu en eller två tandläkare som vill hjälpa oss med att driva kliniken framåt i en kreativ miljö, och med stor påverkansmöjlighet! Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Nu söker vi dig, som tycker det är en självklarhet med öppna dörrar, att kliniken är ett gemensamt ansvar, att vi hjälper varandra och dessutom har roligt tillsammans. 

Vi är en stor klinik med engagerade och offensiva medarbetare, där vi ser till att vi tillsammans får en givande och stimulerande arbetsmiljö.  Vi är för närvarande totalt 37 medarbetare, 20 tandsköterskor, 6 tandhygienister och 9 tandläkare. Vi har en mycket bred kompetens och lång erfarenhet av komplicerade behandlingar på patienter i alla åldrar. Allt från tandvårdsrädda som behandlas med lustgas i lugn miljö till  avancerad protetik.

FTV Mariestad är en av regionens lustgaskliniker och tar emot remisser på både barn och vuxna.

Allt i en lagom mix med nyfikenhet på den senaste tekniken och behandlingsmetoden. För oss är det viktigt att vara uppdaterade! Tandläkare och tandhygienister har gemensamma terapimöten där alla frågor är tillåtna. Vi lär av varandra. Allt till gagn för våra kunder och patienter. Kliniken är uppdaterad, nyrenoverad och har 16 behandlingsrum i egen byggnad. 

Mariestad ligger utmed E 20, precis vid Vänerns strand, där modern bebyggelse varvas med kullerstensgator. Det finns flera fina bad, 18-håls golfbana och båtliv inpå knuten.

Som tandläkare får du även ett marknadslönetillägg på 2000,-/månad när du arbetar på vår klinik i Mariestad. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om du som sökande har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover, som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götaland gör kontroller i misstanke- och belastningsregister innan beslut om anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9108
Kontakt
  • Klinikchef: Christina Hassel-Gustafsson, 070-0823611
Facklig företrädare
  • TT: Carina Bergman, 010-4417190
Publicerat 2022-11-24
Sista ansökningsdag 2022-12-07

Tillbaka till lediga jobb