Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Transplantationscentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du vår nya kollega?

Inom Transplantationscentrum vårdar vi patienter som utreds inför eller genomgått en transplantation eller leverkirurgi. Vi är idag Sveriges största och ledande centra inom njur-, lever-, hjärt- och lungtransplantation och tar emot patienter från nästan hela Sverige och hela Island. Vi är också Skandinaviens enda centra som utför tarm- och multiviscerala transplantationer. Verksamheten består av en slutenvårdsavdelning, en öppenvårdsenhet, en administrativ enhet samt en klinisk prövningsenhet. 

Varför ska jag välja Transplantationscentrum?

Vi behöver nya medarbetare och kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete i en kultur som präglas av öppenhet, gott kamratskap och rak kommunikation. Som sjuksköterska på avdelningen arbetar du med både kirurgisk och medicinsk vård.

Som sjuksköterska hos oss får du verkligen bredden då du arbetar med både planerad och akut vård. Du kommer till ett gäng med erfarna sjuksköterske- och undersköterskekolleger. Personalgruppen är duktiga på att hjälpas åt och stötta varandra.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Hoppas att just du vill bli en del av vårt gäng. 

Vem söker vi?

Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av att arbeta som sjuksköterska.

Du är van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt och har en god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid att du är noggrann, har ett gott bemötande samt har service- och ansvarskänsla.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7019
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Johansson, 073-5971347
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ulla-Maj Andersson, 031-3427040
Publicerat 2022-09-09
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Tillbaka till lediga jobb