Sahlgrenska Universitetssjukhuset, AnOpIva neonatal barn, Operation 1 barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

På Operation 1 barn hjälper vi barn mellan 0-16 år dygnets alla timmar med akuta sjukdomstillstånd och olycksfall. Utöver det arbetar vi dagtid med elektiv kirurgi inom medicin, kirurgi, urologi, onkologi, tandvård, ortopedi, ögon, öron-näsa-hals-kirurgi, neurokirurgi, handkirurgi och transplantation. Vi har rikssjukvårdsuppdrag inom barnhjärtkirurgi och opererar cirka 300 hjärtpatienter varje år. Hos oss på Operation 1 barn behandlas och opereras upp emot 7 000 patienter per år.

För mer information om barnsjukhuset och Operation 1 barn, följ länkarna:

När det oväntade händer (film från vårt verksamhetsområde) https://vimeo.com/631094185

Under vecka 5 2022 hade vi instagramvecka på Sahlgrenskas instagramsida. Titta in på Operation 1 barn genom att gå in på https://www.instagram.com/sahlgrenska/och scrolla ner till vecka 5 i år.

Vad erbjuder vi?

Vi tillämpar individuell schemaläggning i en stimulerande och utvecklande miljö. Hos oss får du hela verksamhetens möjlighet att utvecklas genom kurser, nätverk, eget ansvarsområde och inte minst en gedigen och anpassad introduktion.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 34 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort intresse för pre-peri- och postoperativ vård. Tidigare erfarenhet från operation eller intensivvård är meriterande.  

Du är en person som tycker om att arbeta i team och har bra samarbetsförmåga, men även trivs med att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, noggrann, flexibel, tycker om omväxlande arbetsuppgifter och har stort intresse för operationssjukvård och barnsjukvård. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

I arbetet som undersköterska hos oss blir den ena dagen aldrig den andra lik. Arbetet är utmanande och varje arbetspass gör vi skillnad för patienterna.

”En person som tycker om barn, och som är inställd på att det blir inte alltid som man tänkt sig, för det blir det inte med barn. De förvånar varje dag.” -  Fredrik, narkosläkare 

Låter det som arbetsplatsen för dig, tveka inte att höra av dig!

Tjänsten är flexibel kring anställningsform.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6498
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Susann Pavel, 031-3436802
Facklig företrädare
  • Kommunal, Annica Poulsen, 031-3434529
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-01-14

Tillbaka till lediga jobb