Närhälsan Ulricehamn vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Ulricehamn vårdcentral! Du kommer till en arbetsplats med 45 kreativa medarbetare som tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Vårdcentralen har cirka 12 500 listade invånare. Vi har en bred verksamhet med BVC, familjecentral, mottagning för psykisk hälsa, mobil hemsjukvård, laboratorium, fotvård och nära samarbete med rehabiliteringsenheten. I arbetet strävar vi efter kvalitet, kontinuitet och trygghet för både kunder och personal. För att uppnå detta arbetar vi i tvärprofessionella team med verksamhetsutveckling och där patienten är i fokus.

För oss är det viktigt att du som arbetar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden. Möjlighet till ett flexibelt schema finns, med hemarbete vissa dagar i veckan. Vi har en spännande resa framför oss, med förändringsarbete, digital satsning och utveckling av vårdcentralen, där vi syftar till att öka tillgängligheten och nöjdheten bland våra listade patienter. 

Här kan du läsa mer om vilka fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan. 

Om arbetet

Arbetet som specialistläkare i allmänmedicin spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den
allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång
gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I
arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ulricehamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6444
Kontakt
  • Anes Dizdarevic, Vårdcentralschef , 073-5899754
Facklig företrädare
  • Rebeka Arnljots, Läkarförbundet, 073-5699043
Publicerat 2022-08-22
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Tillbaka till lediga jobb