Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Kardiologi, Avdelning 13

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på avdelning 13 och Kardiologens dagvårdsavdelning är ett utvecklande och självständigt arbete med trevliga kollegor och stort eget ansvar. Som sjuksköterska planerar och ansvarar du för omvårdnaden av patienter som genomgår undersökningar och/eller behandlingar. Arbetet sker i samarbete med dina kollegor på avdelningen.

Vi bedriver i huvudsak planerad vård men har även ett visst akut/subakut flöde. Arbetsuppgifterna är omväxlande, både omvårdnadsmässigt och medicinskt. Vi arbetar för en god och säker vård utefter väl inarbetade rutiner.

I tjänsten ingår periodvis arbete inom hela verksamhetsområde Kardiologi och därmed även viss helgtjänstgöring. Utöver att du får arbeta på flera avdelningar finns också möjlighet till fortbildning genom högskolekurser inom hjärtsjukvård.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

 
Om kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom kardiologi är meriterande, samt om du har läst högskolekurser inom hjärtsjukvård.

Du trivs att arbeta i team där man hjälper varandra genom ett lärande och utvecklande förhållningssätt. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har ett serviceinriktat bemötande både mot patienter, anhöriga och kollegor.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8504
Kontakt
  • Tf. Vårdenhetschef Annika Blix, 072-454 37 43
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Emma Anemyr, 031-342 82 09
Publicerat 2021-12-27
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Wróć do ofert pracy