Närhälsan Stora Höga vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Stora Höga är centralt belägen och det är promenadavstånd till kollektivtrafik, både tåg och buss. Vi är en väletablerad vårdcentral med cirka 8500 listade patienter. Här arbetar vi tillsammans distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också tillgång till psykologer och samarbete med rehab. Vårdcentralen är ackrediterad för att arbeta inom Västra Götalands Primärvård. Vårdcentralen ligger i ett område med stor tillväxt inom Stenungsunds kommun och man har ett nära samarbete med Närhälsans vårdcentraler i Stenungsund och på Tjörn.

Vi arbetar i team med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god vård till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Om du har lust att vara med och utforma nya arbetsmetoder och påverka framtidens vårdcentral i Stora Höga, är du välkommen att bli en i gänget av ambitiösa och härliga kollegor.

Om arbetet

Du blir en del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa. Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta med rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Ditt arbete består av att möta och konsultera patienter både i telefon och på mottagningen. I ditt arbete ingår triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning och övrig akutverksamhet. Detta i nära samarbete med övriga personalgrupper på vårdcentralen. Samarbete är en viktig arbetsuppgift.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral. För att trivas i tjänsten behöver du ha goda kunskaper i engelska och känna dig bekväm med att tala engelska i vissa möten med patienter. Du är intresserad av att arbeta självständigt men också i team. Du arbetar utifrån möten med patienter i olika åldrar.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Då arbetet innebär möten med patienter i alla åldrar och situationer krävs god kommunikationsförmåga och god förmåga att skapa relationer samt att du är lyhörd till olika situationer. Även en god samarbetsförmåga med patienter, kollegor och andra vårdinstanser/myndigheter är viktigt för att trivas i tjänsten.

Du vill utvecklas tillsammans med dina medarbetare och har ett naturligt driv och genuint intresse av både handledning av medarbetare och utveckling av verksamhet. Vårt arbete drivs med Närhälsans kärnvärden som ledord; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8389
Kontakt
  • Anna Belfrage, vårdcentralchef, 0708-29 58 23
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725-136279
Publicerat 2021-12-21
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Wróć do ofert pracy