Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intensivvårdsavdelning barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Vill du ha världens mest utmanande, utvecklande och roliga arbete? I så fall kan vi erbjuda dig just detta i helt nya och toppmoderna lokaler på vår intensivvårdsavdelning barn (BIVA).

Vi erbjuder barnsjukvård i världsklass till de allra sjukaste barnen och deras familjer, men också till de som bara behöver lite stöttning i livets början.

Vi är centrum för transplantation och har ett rikssjukvårdsuppdrag inom barnhjärtkirurgin. Förutom det har vi subspecialiteter inom kirurgi, medicin, onkologi och plastik. Vi har spetskompetens för att arbeta med alltifrån enklare insatser till det mest avancerade och livsavgörande. Patienternas åldrar varierar från nyfödda upp till 18 års ålder.

Vi arbetar patientcentrerat kring barn och familj i team om sjuksköterskor, barn-och undersköterskor och läkare. Dessutom ingår mentorer, farmaceuter och fysioterapeut. All personal ingår i team för att på bästa möjliga sätt utveckla vår enhet.

När det oväntade händer och människor får en annan livsresa än de tänkt sig - då finns vi där och tar hand om familjen. Vårt jobb är som bäst när vi gjort skillnad för barnen och deras föräldrar. Tillsammans är vi rustade för vilka situationer som helst.

Vad erbjuder vi? 

Vi erbjuder en gedigen, individuell introduktion, både tillsammans med din handledare samt med våra mentorer.

Arbetsuppgifter

Du kommer ha sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som en intensivvård erbjuder. Vi arbetar aktivt för en personcentrerad vård. I arbetet som intensivvårdssjuksköterska är ingen dag den andra lik. Arbetet är utmanande, spännande och roligt. Vi försöker alltid göra skillnad för barnet och dess familj. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn eller intensivvård. Om du arbetat inom barnsjukvård tidigare är det meriterande. Du är positiv och brinner för att arbeta med barnsjukvård.   

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8275
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mia Mattsson, 070 - 020 59 70
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Sara Gustafsson, 031 - 343 45 28
Publicerat 2021-12-16
Sista ansökningsdag 2022-01-15

Wróć do ofert pracy