Folktandvården, Bengtsfors

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker en tandhygienist till vår helt nya moderna klinik. Hos oss får du ett utvecklande yrkesliv och även ett helt fantastiskt friluftsliv om intresset finns. Vi erbjuder trevliga kollegor, bra introduktion och en underbar natur.

Om kliniken
Folktandvården Bengtsfors har precis flyttat in i nya lokaler.
Här arbetar för tillfället 4 tandläkare, 1 tandhygienist och 8 tandsköterskor. Kliniken har öppet dagtid.

Folktandvården Bengtsfors-Ed är två utbudspunkter. Denna tjänst innebär placering på kliniken i Bengtsfors.

På Folktandvården Bengtsfors - Ed är vi tillsammans 25 medarbetare.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Tillsammans hjälps vi åt så våra patienter får den bästa möjliga servicen och vården utav oss på kliniken. Vi har ett nära samarbete med specialisterna bl a genom distanskonsultationer.

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Kom till oss och bidra i vår utveckling så en redan bra klinik blir ännu bättre!

Bengtsfors kommun
Bengtsfors kommun har ca 10 000 invånare. Centrala Bengtsfors ligger mellan sjöarna Lelången och Bengtsbrohöljen vilket ger en fantastisk inramning och känsla av att ha naturen in på knuten. Bengtsfors tätort har ett rikt serviceutbud, gott om affärer och restauranger. För den aktive finns ett stort utbud av aktiviteter.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Är du nyutbildad?
Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bengtsfors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7899
Kontakt
  • Klinikchef: Petra Liljeqvist, 010-441 93 80
  • Klinikkoordinator: Maria Bryntesson, 010-441 93 94
Facklig företrädare
  • SRAT: Annelie Franzén, 070-598 57 40
  • VIsion: Clary Karlsson, 070-082 32 16
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Wróć do ofert pracy