Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akutmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Vår akutmottagning tar emot cirka 48 500 patienter per år som söker för medicinska eller ortopediska besvär. Akutmottagningen har ungefär 100 medarbetare bestående av sjuksköterskor, distriktssköterska, undersköterskor, vårdplatskoordinatorer, omsorgskoordinatorer och kanslister. Vi arbetar med fem linjens chefskap vilket innebär en avdelningschef och tre vårdenhetschefer

Vi arbetar med personcentrerad vård i tvärprofessionella team och i nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt läkare. En prioritet för oss chefer är att vi arbetar kontinuerligt med att skapa en ännu bättre arbetsplats för våra medarbetare. Detta gör vi bland annat genom att lägga stor vikt vid ett närvarande, tydligt och lättillgängligt ledarskap, att vi prioriterar etiska reflektioner och att vi lägger stor vikt av att ”det ska vara roligt att gå till jobbet”.

Vi arbetar alltid tillsammans med fokus på patientsäkerhet, kvalitet och gott bemötande i en attraktiv arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Som medarbetare hos oss har du möjligheten att vara med och påverka och forma din vardag. Vidare bedrivs ett fortlöpande arbete med workshifting, för att avlasta vår vårdpersonal och skapa mer tid till kliniskt arbete i vården. Vi arbetar kontinuerligt med att ge våra sjuksköterskor möjlighet och utrymme till kompetensutveckling på arbetstid kopplat till individuell karriärsutvecklingsmodell.

Om tjänsten

Som sjuksköterska ansvarar du för patientens vård, omvårdnad och behandling. Vi arbetar fortlöpande med att optimera flödet av våra patienter och med att alltid bemöta våra patienter på bästa sätt för att uppnå så hög patientnöjdhet som möjligt. Du blir bland annat ansvarig för att triagera akutsökande patienter enligt GÖTT och att tillgodose det akuta omvårdnadsbehovet hos patienten. Vi tillämpar individuell schemaplanering (ISP).

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har du erfarenhet av akutsjukvård är det meriterande. Vi värdesätter att du tycker det är positivt och intressant med förändringsarbete, öppenhet och att du har ett flödesinriktat tänkesätt och att du är lösningsorienterad. Du har förmåga att strukturera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och tycker om att ha många bollar i luften. Vi värdesätter också att du genom ditt trevliga bemötande bidrar till vårt goda arbetsklimat.

Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Sök redan idag, varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7389
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marianne Von Mentzer, 031- 343 03 99
  • Vårdenhetschef, Pernilla Floman, 031 - 343 07 83
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 073 - 331 49 42
Publicerat 2022-05-03
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Wróć do ofert pracy