Närhälsan Horred vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Närhälsan Horred vårdcentral. Vi är en välfungerande liten vårdcentral med cirka 3400 listade invånare. Idag är vi 9 anställda som arbetar i en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter består bland annat av mottagningsarbete där arbete med såväl vuxna som barn ingår. Du arbetar med telefonrådgivning samt med förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Arbetet sker självständigt och samtidigt har du ett gott stöd av erfarna kollegor.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas såväl individuellt som tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten, vilket innebär möjlighet till ett flexibelt arbete med varierade arbetsuppgifter. Tillsammans arbetar vi för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande med vidareutbildning inom diabetes och om du har erfarenhet från arbete i primärvård.

För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt samt god samarbets- och organisationsförmåga. Det är även viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande och besitter förmågan att omvandla dessa till verklighet i ditt dagliga arbete.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 maj 2022
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller överenskommelse
Ort Horred
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7294
Kontakt
  • Karin Blom, Vårdcentralchef, tel. 076-133 32 57
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, tel. 072-451 94 14
Publicerat 2021-12-28
Sista ansökningsdag 2022-01-23

Wróć do ofert pracy