NU-sjukvården, Område I, Stroke och Neurologi

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du sjuksköterska och vill ha möjlighet att arbeta inom både stroke och neurologi där hjärnan står i fokus? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete.

Om arbetsplatsen
På avdelning 53 Stroke vårdas patienter som insjuknar i stroke, TIA. Vården bedrivs ur ett starkt akutinriktat perspektiv där propplösande behandling (trombolys) erbjuds dygnet runt. Under 2021 planeras införandet av ett mobilt team, så kallad Tidig understödd hemgång, för fortsatt rehabilitering i hemmet.

På avdelning 54 Neurologi utreds och vårdas patienter med neurologiska tillstånd. Vanliga diagnoser är Multipel Skleros, Parkinson, Epilepsi, ALS, tumör i hjärnan. Vi har också ett nära samarbete med Neurokirurgen på SU varifrån vi ofta får nyopererade patienter.

Om tjänsten
Tillsammans med teamet sätter du patientens behov i fokus och arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Som person är du flexibel, självständigt med stor ansvarskänsla, nytänkande och med driv för utveckling.

Vi vill att vår enhet präglas av hög kompetens, kvalitet, utveckling, öppenhet och gemenskap.

Vi erbjuder vidareutbildning inom neurologi och strokevård som en del av kompetensutvecklingen och utifrån den erfarenhet Du som sjuksköterska har med dig. Exempel på utbildningar är trombolysutbildning, Strokenålen samt uppdragsutbildningar inom Neurologi och Stroke. Vi har också kontinuerliga föreläsningar/utbildningar inom vår enhet.

Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med högt tempo och vi bedriver både akut och planerad vård. Alla sjuksköterskor som börjar i verksamheten får en mentor under sitt första år.

Är du nyutexaminerad sjuksköterska så ingår du i kliniskt basår.

Du lägger individuellt ISP-schema.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/5988
Kontakt
  • Anette Buhr, Vårdenhetschef, 010-435 05 32
Facklig företrädare
  • Vivi-Ann Dahy, Vårdförbundet, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2021-09-30
Sista ansökningsdag 2022-04-08

Wróć do ofert pracy