NU-sjukvården, Barn- och ungdomspsykiatri, Öppenvårdsmottagning Trollhättan

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du göra skillnad för barn och ungdomar? Är teamkänsla och flexibilitet något som du prioriterar i ditt arbete? Då är vi rätt arbetsplats för dig!

Beskrivning
Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i NU-sjukvården består av sex öppenvårdsmottagningar, ett neuropsykiatriskt team, en dygnet runt avdelning för akut/utredning, två utrednings- och behandlingsenheter i dagvård samt en ätstörningsenhet för barn och ungdomar. Kliniken har idag cirka 150 medarbetare bestående av behandlingsassistenter, fritidspedagoger, läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, specialpedagoger, teamsekreterare, psykologer, dietister och arbetsterapeuter.

Öppenvården utgör basen i den barnpsykiatriska specialistverksamheten och är första ledet i vårdkedjan med tillhörande slutenvård och mellanvårdsformer. Vårt uppdrag är att främja psykisk hälsa hos barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år tillsammans med deras familjer. Barn och ungdomar med psykisk ohälsa, eller som är i riskzonen för att utveckla psykisk ohälsa, skall upptäckas och erbjudas insatser så tidigt som möjligt. Vi arbetar därför även mycket i samarbete med vårdgrannar som skola, socialtjänst, primärvård, habilitering och barnmedicin.

Vårt erbjudande till dig!
På vår mottagning i Trollhättan eftersträvar vi en god arbetsmiljö där våra medarbetare kan känna arbetsglädje, trygghet och stöttning i sin vardag. Vi består av ett starkt team som tillsammans arbetat fram vår värdegrund: Vi tror på individens och familjens kraft till förändring, utveckling och ett liv värt att leva. Vi ger hopp, hjälp och färdigheter till barn och ungdomar med psykiatrisk problematik.

Inom personalen värnar vi om varandras hälsa och mående, har högt i tak och nära till skratt. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i team likväl som du är trygg i det självständiga arbetet.

Som sjuksköterska arbetar du med bedömningar av barn och ungdomars psykiatriska mående, behandling, medicinuppföljningar, stödjande samtal, telefonrådgivning med mera. Du ansvarar för patienter på mottagningen som medicineras. I ansvaret ligger planering och uppföljning enligt gällande föreskrifter och du har ett nära samarbete med övriga medlemmar i teamet, samt med barnen/ungdomarna och deras familj.

I arbetet ingår även att samverka med skola, socialtjänst, habilitering, barnmedicin samt andra instanser runt barn och familjer.

Vi erbjuder även flera olika förmåner till våra medarbetare. Exempelvis har vi friskvårdsbidrag på 1500 kronor, fri hälso- och sjukvård i hela Sverige, personalklubb med rabatterade priser med mera. Läs mer om våra förmåner via länken nedan:

https://www.nusjukvarden.se/jobba-hos-oss/Varfor-NU-sjukvarden/

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom barn- och ungdomspsykiatri. Vi ser även som krav att du har en vidareutbildning i psykiatri. I tjänsten ingår ett stort egenansvar och det är därför viktigt att du är bekväm i att ta ansvar för dina patientflöden och kan hantera ett högt tempo. Du har god förmåga att organisera och prioritera. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt
Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden.

Tjänstgöring sker i både Trollhättan och Vänersborg.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3591
Kontakt
  • Sara Klingstedt, Enhetschef, 0722-398973
Facklig företrädare
  • Christian Sandberg, Vårdförbundet, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2021-08-02
Sista ansökningsdag 2021-08-31

Wróć do ofert pracy