NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du nyutbildad specialist eller erfaren endokrinkirurg med intresse för endokrinkirurgi? Då vill vi gärna läsa din ansökan!

Om verksamheten
På NÄL (Norra Älvsborgs länssjukhus) finns förutsättningarna för att bygga upp ett endokrinkirurgiskt team som framförallt fokuserar på halskirurgi. Detta i tätt samarbeta med Sahlgrenska universitetssjukhus. Västra Götalands regionen har beslutat att NU-sjukvården (NÄL) och SU skall vara de två utbudspunkterna för regionens endokrinkirurgi.

Därför söker vi dig, en kirurg som är bra på teamarbete, uppskattar korta beslutsvägar och värnar om en bra arbetsmiljö som bygger en hållbar verksamhet.  

Om kirurgkliniken
Kirurgkliniken i NU-sjukvården är en av de största länssjukvårdsklinikerna i Sverige. Vårt upptagningsområde är 280.000 men för just endokrinkirurgi är det ca 500.000. Inom några år planerar vi att operera ca 300 tyreoidea operationer per år. 

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att utreda, operera och följa upp patienter med endokrinkirurgisk sjukdom. Vi har ett välfungerande team på mottagningen med sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och medicinsk endokrinolog som tillsammans utreder inför kirurgi och följer upp patienter efter kirurgi. 

Om dig
Du är erfaren eller nybliven specialistläkare i kirurgi med intresse för endokrinkirurgi. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Välkommen med din ansökan!


 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2997
Kontakt
  • Maria Viksten Ericsson, Verksamhetschef, 010 - 435 32 80
Facklig företrädare
  • Andreas Samuelsson, SACO, Växeln: 010 - 435 00 00
Publicerat 2021-05-25
Sista ansökningsdag 2021-06-21

Wróć do ofert pracy