Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ögonsjukvård, Ögonmottagning Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du utbildad undersköterska och söker efter nya utmaningar?

På Ögonmottagningen i Mölndal möts du av drivna och engagerade medarbetare som arbetar utifrån
Sahlgrenska Universitetssjukhusets vision och ledord ”tillsammans för patienten med patienten”. Vi
lägger stor vikt vid omsorg och att alltid arbeta utifrån patienternas förutsättningar med stor respekt. Vi fokuserar på teamarbete och arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet, god vård och att vårdkvalitet ständigt förbättras.

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss arbetar du tillsammans med olika yrkeskategorier, alla med hög kompetens inom området. Du arbetar dagtid måndag till fredag och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att förundersöka vid läkarmottagningar, arbeta på vår akutmottagning, provtagning och assistera vid polikliniska operationer. Det kan även förekomma självständiga mottagningar.

Du kommer att vara placerad på Mölndals sjukhus men du kommer eventuellt även att arbeta på våra andra sjukhustomter vid behov.

Om dig

Du som söker tjänsten är utbildad undersköterska och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att trivas hos oss bör du ha en god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Du trivs med att ta ansvar, och att arbeta i ett team. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med ögonsjukvård eller operationssjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Om verksamheten

Med över 250 medarbetare är vi en av Sveriges största Ögonverksamheter. Vi är en forskningsintensiv verksamhet som ligger i framkant när det gäller forskning och utveckling. Huvudverksamheten är lokaliserad på Mölndals sjukhus, men Ögonsjukvården bedrivs även på Drottning Silvias barnsjukhus, mottagningen i Frölunda och på Sahlgrenska sjukhuset.

Vår verksamhet är indelad i 14 processer efter olika subspecialiteter, både inom medicin och kirurgi. I processerna finns medarbetare från olika yrkeskategorier som sjuksköterskor, undersköterskor,
medicinska sekreterare, optiker, ortoptister, ögonsjuksköterskor, kanslister, läkare, koordinatorer och
fotografer.

Är du vår nästa medarbetare? – Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2212
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Lindqvist, 076 - 109 28 23
Facklig företrädare
  • Kommunal, Birgitta Saari, 031 - 343 06 04 / 030 - 39 86 46
Publicerat 2021-04-06
Sista ansökningsdag 2021-04-20

Wróć do ofert pracy