Närhälsan Ljungskile vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Ljungskile vårdcentral är en välfungerande mellanstor enhet med en stabil personalgrupp som tar hand om drygt 8000 listade patienter. I Ljungskile byggs mycket bostäder och befolkningen ökar stadigt. Detta leder till att vi får fler patienter vilket resulterat i att vi idag har nybyggda, fina och ändamålsenliga lokaler på orten. Vid utformningen av den nya vårdcentralen har hänsyn tagits till nytänkande och logistik i vårdflödet samt patient- och personalfokus.

Om arbetet

Vi söker en sjuksköterska som är intresserad av ett omväxlande arbetsinnehåll och som
gillar att arbeta så väl i team som självständigt. Som sjuksköterska hos oss omfattar dina arbetsuppgifter den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och i alla situationer. Mottagningsarbetet är varierande. I dina arbetsuppgifter ingår det mottagningsarbete, specialistmottagning, telefonrådgivning och triagera patienter som söker akut. Utrymme för egna ansvarsområden finns.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har minst ett års yrkeserfarenhet. Har du vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård är det meriterande. Vi ser även positivt på om du har primärvårdserfarenhet.

Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksam, pålitlig och nytänkande. Det är viktigt att du som person är positiv, flexibel, har en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Ljungskile
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2135
Kontakt
  • Lotta Löfgren, Vårdcentralchef, 010-441 53 17
  • Anna Ericsson, teamledare, 010-441 53 18
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet , 072-5136279
Publicerat 2021-04-01
Sista ansökningsdag 2021-04-22

Wróć do ofert pracy